M'agrades V!

Ateneu de les Arts. Viladecans

XERRADA TEATRE MUSICAL AMB BENJAMÍ CONESA

Dimarts 24 de febrer a les 19 hores. reserva la teva plaça enviant un mail a info@ateneudelesarts.cat

BENJAMÍ CONESA

Actor i cantant nascut a Barcelona i format en el Teatre Amateur, realitza estudis de solfeig, piano i cant al Conservatori Superior de Barcelona, així com diversos cursos d’interpretació, mim i clown.

Ha participat en musicals com LOS MISERABLES (2011), LA BELLA Y LA BESTIA (2009), MAMMA MIA! (2007), ZORBA EL GRIEGO (2003), GAUDÍ (2002), THE FULL MONTY (2001), RENT (1999), ASSASSINS (1998), EL VIOLINISTA SOBRE EL TEJADO (1997) i HAIR (1996), i en obres com LA VIDA ES SUEÑO (2000) de la Cia. Nacional de Teatro Clásico

Entre el 2003 i el 2007 forma part de la Cia. CLOWNIC ( 2ª cia. de Tricicle ) actuant per mig món amb espectacles com  EXIT, SLASTIC, TRICICLE 20 i SIT.

L’any 2010 aconsegueix ser finalista del concurs de TV3 BUSCANT LA TRINCA,             i l’any següent participa a la pel·lícula LA TRINCA, LA BIOGRAFIA NO AUTORITZADA interpretant el paper de Murgui ( anys 70 )

Arran del programa forma el grup ABO, amb el que encara volta amb l’espectacle de creació pròpia ANTONIO, BENJAMÍ & ÒSCAR SHOW.

Des del 2006 és la veu del Profesor Lutecio  al programa LOS LUNNIS de TVE.

Sempre ha participat en nombrosos espectacles de Teatre Infantil com a actor, director, guionista, compositor i lletrista.

Col·laborador habitual d’ÚNICS PRODUCCIONS, ha escrit i dirigit espectacles com EL PETIT DALÍ  i  EL FOLLET VALENT AL PARC, estrenats dins la programació familiar de Viu el Teatre !  al Teatre Poliorama de Bcn.

I amb la cia. de titelles LA PETITA BROWNIE & CIA, ha dirigit els espectacles EN PATUFET  i LA FORMIGA I LA CIGALA programats al Teatre La Puntual de Bcn.

Amb GERMANS DE SANG, celebra 20 anys de professió i compleix el somni de participar en el musical que el va animar a dedicar-se al món de la faràndula, després de veure’l al Teatre Condal de Barcelona ara fa també… 20 anys !!


Ajuntament de Viladecans
Generalitat de Catalunya
Pla Ponent 21